Integratie, de sleutel tot een succesvolle digitale transformatie

David Zeevaarder
Evenementdatum 19 sep '19 12:30 - 17:00
Evenementlocatie Het Koninklijk Concertgebouw Amsterdam • Concertgebouwplein 10, Amsterdam , 1071 LN, Nederland

In de ‘Connected World’ waarin we leven zijn er overal applicaties en is er overal data. De integratie van al deze elementen is een steeds belangrijker onderwerp en is daarmee cruciaal voor de digitale transformatie van een organisatie. De parallel met muziek is eenvoudig te trekken. Een symfonie klinkt pas goed als compositie, instrumenten en muzikanten optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Op 19 september brengt myBrand als dirigent deze werelden samen. In het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam organiseren wij het event “Integratie, de sleutel tot een succesvolle digitale transformatie”.

Tijdens dit event gaan we in op de mogelijkheden om ICT kosten te verlagen en de toegevoegde waarde van integratie aan te tonen. Door conceptueel gedachtengoed, de visie en oplossingen van SAP, verhalen uit de praktijk door onze klanten, het integratieconcept van Dell Boomi, het belang van security en alles over IoT in één middag te combineren, geven we invulling aan myBrand’s visie op geïntegreerde dienstverlening.

De events van myBrand zijn een bijdrage aan het SAP-ecosysteem en zijn bedoeld om informatie uit te wisselen, klanten met elkaar in contact te brengen en ervaringen te delen.

👉 Aanmelden? Ga dan naar onze website: https://events.mybrand.nl/integratie-de-sleutel-tot-een-succesvolle-digitale-transformatie/