Event

14-05 Online EAM met Analytics onder de loep, Deel 1

Viola

De sessies die gepland waren voor de themamiddag op 14 mei zijn omgezet naar een online serie. Op 14-5 start de serie met een korte introductie van de focusgroepen om daarna het woord te geven aan Mark Roepers en Dirk Buitendijk van SAP voor deel 1 van SAP Intelligent Asset Management.

De digitale economie biedt oneindig veel nieuwe kansen. In een connected wereld kunnen slimmere assets en producten asset management transformeren en nieuwe diensten en bedrijfsmodellen mogelijk maken tussen fabrikanten en exploitanten van assets. Mark Roepers en Dirk Buitendijk van SAP nemen je mee in deze nieuwe wereld, verdeeld over twee online sessie.  

SAP Intelligent Asset Management-oplossingen (IAM) maken digitale transformatie van asset management mogelijk met behulp van machine learning en real-time gegevens van IoT- enabled slimme assets om intelligentie in uw hele supply chain te brengen. Je kan processen continu verbeteren, resultaten voorspellen, samenwerken over netwerken en gedifferentieerde service bieden, terwijl je nieuwe inkomstenstromen genereert en nieuwe manieren ontwikkelt om te concurreren.

Centraal in de sessies staat de symbiose tussen Assetmanagement en Analytics.

 

Datum: 14 mei 2020
Tijd: 14.00-15.00uur

 

Andere sessies van deze serie:
19 mei - SAP Intelligent Asset Management Deel II - Mark Roepers & Dirk Buitendijk, SAP
26 mei - Toepassing Mendix in de praktijk - rond consulting + SAP Datawarehouse Cloud, Interdobs
28 mei - Get the Basic Right and Explore the Future, Rizing + Gebruikersverhaal   
4 juni - Highlights sessies 1 tot 4 + Q&A 

 

Inschrijven voor de online sessie kan via deze link. 
 
De sessies worden mede mogelijk gemaakt door: